Over Van Steen BV

Van Steen BV is een familiebedrijf met drie broers die gezamenlijk de directie vormen: Arjan, Sander en Marcel.

De onderneming telt momenteel ca. 30 medewerkers. De alle drie technisch geschoolde directie heeft vanaf het begin getracht de service naar onze klant uit te breiden door steeds te investeren in mensen; opleiding en apparatuur. Zo is het van origine wikkelbedrijf voor kleine elektromotoren uitgegroeid naar een van de meest complete bedrijven op het gebied van Elektro Mechanisch Onderhoud in de Benelux.

Onze moderne Lean ingerichte werkplaats is uniek voor onze branche en borgt veiligheid, snelheid en kwaliteit. Onze service staat inmiddels als een huis en vele industriële klanten weten ons dagelijks, maar indien nodig ook ‘s-nachts of in het weekend te vinden.

Naast de service activiteiten zijn we in 2008 gestart met import en verkoop van motorreductoren en elektromotoren. Deze handelstak heeft zich in de loop van de jaren ook flink uitgebreid en vanaf 2017 slaan we onze vleugels ook uit in Duitsland met onze Van Steen GmbH in Kranenburg. Samen met onze handelspartners in Duitsland en mogelijk nog meer landen in de toekomst zullen steeds meer bedrijven gebruik gaan maken van onze service, kennis en voorraad van aandrijvingen en elektromotoren.